coacht

Voor Wie?

Soms kom je ergens zelf niet uit en is het fijn om met iemand te sparren die wat verder van je afstaat, maar wel weet waar hij het over heeft. Dan is coaching een goed middel om verder te komen.


Wat?

Door zelfreflectie en leren denken in oplossingen, krijg je weer overzicht en word je je bewuster van jezelf in het grotere geheel. Je eigen verantwoordelijkheid nemen en zelf initiatief nemen in dit grotere geheel helpt je weer om zelfvertrouwen te krijgen. Het is voor iedereen fijn om gehoord en gezien te worden en dat is wat coach Sebastiaan OP PROFESSIONELE WIJZE zal doen.

Dit kan zowel binnen als buiten, waar je niet om de mooie omgeving, de natuur en het prachtige uitzicht heen kunt. Werkt het voor jou beter om je creatief te uiten? Dit is ook een vorm waarin het gegoten kan worden.


De coaching kan op zichzelf staan, dus zonder verblijf bij Melk & Honing, maar daarbij wel een traject waarbij je op regelmatige basis een gesprek hebt. Er kan ook gecoacht worden tijdens je verblijf bij Melk & Honing, met zoveel gesprekken als je tijdens je verblijf nodig acht (in overleg met coach Sebastiaan).

Waar?

Op ons boerderijtje dat warmte en rust uitstraalt. Waar overal om je heen natuur en ruimte is. Waar je jezelf kunt zijn. Kortom: een plek waar je tot rust kunt komen en graag wilt zijn!


Waarom?

Wij willen een lichtje zijn in deze wereld. Wij willen er voor mensen zijn vanuit naastenliefde en een groot hart. Mensen hoop geven en laten zien dat ze het niet alleen hoeven te doen. Op deze manier kunnen mensen zonder poespas vaak zelf al tot inzicht(en) komen. Laagdrempeligheid vinden we daarbij belangrijk.


Dus hierbij...

... word je professioneel gecoacht door Sebastiaan

... zul je jezelf ontwikkelen en ontplooien

... leer je zelf verantwoordelijkheid over je leven te nemen

... kun je kiezen voor de gangbare manier van coachen

... kun je ook kiezen voor creatieve coaching