creëert

Als je creatief bent is het heerlijk om je te kunnen uiten via die creativiteit. Je hoofd leegmaken, afleiding, jezelf uitdagen en ontwikkelen, gewoon even wat anders doen dan de dagelijkse dingen, iets anders samen doen dan een kop koffie drinken; allemaal redenen om ons atelier én je inspiratie eens op te komen zoeken. Je zult jezelf vaak verbazen; er zit meer in dan je denkt! Wij vinden het mooi om op een laagdrempelige manier, juist dát eruit te halen wat men zelf niet (meer) verwacht!

Tijdens je verblijf

Als je verblijft bij ontzorgboerderij Melk & Honing en je bent creatief (of wilt het worden), dan is het creatief atelier bij uitstek de plek waar je moet zijn! Dit is een fantastische manier om jezelf af te leiden, dingen te verwerken en alles om te zetten in positiviteit en actie. Er is een ruim atelier beschikbaar met een heleboel geschikt creatief materiaal. Van naald en draad, een doek en verf tot wol en brei- of haaknaalden. Je kunt hier ook je favoriete muziek erbij aanzetten. Mis je materiaal? Vraag er gerust naar, dan kijken we of het er is of dat het aangeschaft kan worden. Als je meer behoefte hebt aan werken in de natuur, dan kun je in overleg altijd het schetsblok of je schildersezel lekker mee naar buiten nemen, waar je wat uit kunt werken en ervaren wat dat met je doet. Dit alles kan met of zonder begeleiding. Dit zal vooraf in overleg vastgesteld worden.

workshops

Er is een scala aan mogelijkheden als het om workshops gaat. Tekenen, schilderen, haken, handletteren enz. Het is dus raadzaam eerst te informeren voordat je ervan uitgaat dat we iets (niet) aanbieden. Er is keuze uit een individuele workshop, workshops voor 2 personen en groepsworkshops. Er zullen daarbij 3 opeenvolgende workshops zijn van 90 minuten met minimaal een week ertussen. Data kan in overleg worden vastgelegd.

Dit alles vindt plaats in het atelier van onze ontzorgboerderij. Een boerderijtje dat warmte en rust uitstraalt. Een plek die inspireert!

Het creatief atelier is in opbouw, maar wordt al wel gebrui. Je kunt bij projecten een indruk opdoen.