projecten

15 januari vrijwilligersdag

meld je aan


Vrijwilligers gezocht; Voor elk wat wils!


We hebben prachtige plannen, genoeg ruimte en een mooie omgeving om verder te kunnen groeien.


Maar… we missen nog iets:

- Nog meer enthousiaste mensen om met elkaar de schouders eronder te zetten

- Handige klussers en schilders (of wie wil ontdekken of hij/zij dat kan)

- Groene vingers (zie boven)

- Waar je ook goed in bent, we kunnen alle handen gebruiken


Bijkomend voordeel: leuke nieuwe contacten, nieuwe dingen leren en ontdekken, ontspannen met elkaar bezig zijn.


We zijn nog volop in ontwikkeling. Hoe mooi zou het zijn om met elkaar ‘aan de wieg te staan’ van dit bijzondere project!

Gastenverblijf

Naast de boerderij bevindt zich een leuk vrijstaand gastenverblijf. Hier hebben wij al een gezellige woonruimte gecreëerd waar het goed toeven is.

Maar… de entree en het sanitair zijn nog niet klaar.

Er kán gelogeerd worden, maar uiteraard tegen een proef-tarief in onderling overleg (met gebruik van het sanitair in de boerderij).


meer foto's

atelier & vergaderruimte

Het atelier in wording heeft het in zich om een heerlijke inspirerende ruimte met veel daglicht, en uitzicht op de landerijen, te worden. Maar… er is nog geen goede vloer, het mist nog dat likje verf en de verdere afwerking en aankleding.


De bedoeling is dat het atelier ook gebruikt kan worden als vergaderruimte, maar is daar nu nog niet voor geschikt. Het gastenverblijf kan, als er geen gasten zijn, gebruikt worden als vergaderruimte. U kunt in kleine groepen vergaderen. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.


meer foto's

trap naar atelier

De trap naar het atelier en de vergaderruimte ziet inmiddels met schuurpapier en een flinke lik verf er weer uit als een regelrechte uitnodiging om naar de bovengenoemde ruimtes te gaan! De trap moet echter nog afgesteld worden en mist nog een trapleuning.  Het trapgat is vergroot en moet nog netjes afgewerkt worden. Maar… wie helpt er mee?


meer foto's

TUIN

De tuin is nu al een plek waar je graag tijd wilt doorbrengen. Maar het is een ruim terrein en dat vraagt om regelmatig onderhoud en misschien wel nieuwe ideeën.

meer foto's

coachruimte

De coachruimte bevindt zich op zolder met prachtig uitzicht op 'de Weperbult'. Als het nodige afgetimmerd en afgewerkt is, dan is dit de plek voor een goed gesprek!


meer foto's